Vinuri Dionysos

Vara este anotimpul preferat al vacanțelor și am tot vorbit despre călătorii… dar pentru unii dintre voi vacanța a luat sfârșit.

Deși v-ați întors deja acasă, parcă ați vrea să mai prelungiți puțin magia și să retrăiți experiențele minunate, încă proaspete în sufletele voastre.

Vă propunem să sărbătoriți în cel mai spectaculos mod întoarcerea acasă, savurând cele 3 vinuri din colecția Il Viaggio di Ulysse.

Cantina di Negrar a dedicat aceste vinuri legendarului rege al Ithacăi, Ulysse-Odysseus, a cărui călătorie magică pe mare pentru a se întoarce acasă a fost atât de minunat evocată în operele poetului antic Homer.

Cele 3 vinuri ale colecției Il Viaggio, Garganega, Appassimento și Corvina celebrează bucuria călătorului care se întoarce acasă, pentru că indiferent de cât de bine este atunci când călătorești, parcă tot la tine acasă te simți cel mai bine și în largul tău:

Garganega, creat pentru momentele în care te bucuri de compania celor dragi savurând aperitive și paste,

Appassimento, însoțitor excelent pentru preparate din carne și brânzeturi învechite, condimentează orice masă cu notele sale de vanilie și cireșe,

Corvina, preferatul cărnurilor roșii la cuptor sau la grătar destinde atmosfera cu gustul său moale și rotund, cu taninuri dulci care se îmbină perfect cu textura sa, pregătind un final lung care se termină cu note picante..

Puteți achiziționa Colectia Il Viaggio di Ulisse, adăugând în coș pachetul special creat pentru voi.

Lasă un răspuns