CANTINA DI NEGRAR BARDOLINO CHIARETTO DOC 0,75L X3

195.00 lei 152.00 lei TVA inclus
-22%
cantitate cantitate

750 ml

culoare culoare

Rose

gust gust

Sec

frapiera frapiera

10-12°C

alcool alcool

Alcool: 12%

struguri struguri

Soiuri

65% Corvina
30% Rondinella
5% Molinara

Pachet 3 sticle – Versiunea Chiaretto a vinului Bardolino o reinterpretare modernă a vinificației tradiționale din această zonă viticolă.

Fișă Tehnică  Premii Obținute

Grăbiţi-vă ! Oferta se încheie în:

SKU: 1905PAC3st Categorii: ,
CANTINA DI NEGRAR BARDOLINO CHIARETTO

CARACTERISTICI

Viile:Situate în zona Bardolino, de-a lungul țărmului estic al Lacului Garda, la o altitudine cuprinsă între 50 și 150 de metri deasupra nivelului mării, cu expunere la sud-vest. Tipul solului: de origine morainică glaciară, de consistență medie, cu tendința de a fi nisipos și bogat în calcar. Vița de vie înierbată. Sistem de susținere: pergole unilaterale și în rânduri. Vârsta viței de vie: de la 15 la 25 de ani. Încărcarea mugurilor pe vițe: de la 8 la 18. Densitatea plantării: de la 2.500 la 4.000 plante la hectar. Randament pe hectar: 100 hl.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Recoltare: la mijlocul lunii septembrie, selecție exclusiv manuală. Vinificație: zdrobire și dezciorchinare, urmate de macerare peliculară timp de 24 de ore. Presare și filtrare must , apoi fermentare cu drojdii selecționate la 18 °C, apoi maturare în recipiente de inox.

NOTE DE DEGUSTARE

Culoare: roz strălucitor. Aromă: flori albe parfumate și o combinație de cireșe și piersici. Gust: plin și echilibrat, proaspăt, cu note de fragi și zmeură.

ASOCIERI CULINARE

Pește la grătar, carne albă, paste și aperitive italiene
Greutate 3 kg
Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CANTINA DI NEGRAR BARDOLINO CHIARETTO DOC 0,75L X3”