Colectia MARCO POLO – 4 Vinuri DOMINI VENETI – Discount Sarbatori

277.00 lei 222.00 lei TVA inclus
-20%
  • Appassimento, o minunăție de vin produs din struguri deshidratați. Cam 8 kg de struguri trebuiesc pentru a obține un litru din această licoare.
  • Corvina, regina strugurilor roșii din Valpolicella.
  • Garganega, care îmbină prospețimea cu o notă finală de migdale amare
  • Pinot Grigio, cu aromele sale de flori albe și note de pere și fructe tropicale, vă vor dărui plăceri nebănuite.

Expiry Date: January 7, 2023

SKU: PACHET SARBATORI 14 Categorii: , ,

Colectia MARCO POLO – 4 Vinuri DOMINI VENETI

Călătoriile lui Marco Polo au deschis o nouă lume. O lume de idei, cultură și experiențe noi pe care le-a împărtășit cu oameni apropiați, prieteni și familie, învăluindu-i cu povești despre fildeș, jad, bijuterii, porțelan și mătase.

Călătoriile lui Marco Polo au deschis o nouă lume. O lume de idei, cultură și experiențe noi pe care le-a împărtășit cu oameni apropiați, prieteni și familie, învăluindu-i cu povești despre fildeș, jad, bijuterii, porțelan și mătase. Când împărțim un pahar de vin cu prietenii, vorbim, râdem și spunem povești și așa se nasc legături care ne țin aproape unii de alții. Gustul și aroma vinului ne leagă de pământ, de natură, de prietenii pe care-i avem de-a lungul vieții. Împărtășim experiențele noastre din perioadele fericite sau din cele dificile, când avem realizări sau eșecuri, când râdem sau plângem, știind că acele conexiuni pe care le avem cu lumea din jurul nostru, cu familia și prietenii noștri, ne vor însoți prin călătoriile noastre de viață, ne vor face să ne simțim în siguranță, expunându-ne la noi sentimente, emoții, vise și ambiții. Și așa, legătura pe care o împărtășim prin intermediul vinului se reflectă în povestea complicată a călătoriilor lui Marco Polo, primul neguțător venețian de vinuri în Asia. Povestea sa legendară învăluie vinurile savuroase ale Colecției Marco Polo de la Domini Veneti, un proiect iconic care reprezintă istoria lungii sale călătorii, prin care Cantina Valpolicella Negrar îl omagiază pe acest uimitor explorator al lumii.
APPASSIMENTO ROSSO VENETO IGT PASSITO APPASSIMENTO ROSSO VENETO IGT PASSITO
DOMINI VENETI APPASSIMENTO ROSSO VENETO PASSITO IGT

„Appassimento” este fabricat din struguri roșii tipici zonei Valpolicella. Stafidirea strugurilor roșii și metoda tradițională de vinificație se reunesc în acest vin fin, rezultatul unui asamblaj extrem de riguros. Stilul său unic exprimă eleganță și plăcere.


Culoare: roșu rubiniu cu note de granat.
Aromă: condimentat cu note de vanilie și cireșe.
Gust: corp plin și rotund, cu taninuri moi și un final lung cu note condimentate.

DOMINI VENETI MARCO POLO CORVINA VERONESE IGT
Corvina este regina strugurilor roșii veronezi, tipici podgoriei Valpolicella. Culoare: roșu rubiniu cu reflexe granat. Buchet: picant cu note de vanilie și note de cireșe și cireșe negre. Gust: moale și rotund, cu taninuri dulci care se îmbină bine cu textura vinului. Finalul este lung, se termină cu tonuri picante.
DOMINI VENETI MARCO POLO GARGANEGA VERONESE IGT

Pinot Grigio delle Venezie provine din podgorii de deal bine ventilate, cu sol ușor și variații de temperatură care îi sporesc parfumurile.
Prezintă arome de flori albe și note de pere și fructe tropicale, cu o structură bună și prospețime plăcută.

Culoare: galben pai cu reflexe verzui.
Buchet: fin, cu note delicate de fructe albe, ușor florale.
Gust: cu corp mediu, armonios, proaspăt, îmbinând prospețimea cu o notă finală de migdale amare, tipică soiului de struguri Garganega

DOMINI VENETI MARCO POLO PINOT GRIGIO

Pinot Grigio delle Venezie provine din podgorii de deal bine ventilate, cu sol ușor și variații de temperatură care îi sporesc parfumurile.
Prezintă arome de flori albe și note de pere și fructe tropicale, cu o structură bună și prospețime plăcută.

Culoare: galben pai.
Buchet: delicat, complex, cu note de flori si fructe galbene.
Gust: sec, proaspăt.

Greutate 4 kg
Colectie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colectia MARCO POLO – 4 Vinuri DOMINI VENETI – Discount Sarbatori”