Colectia Scuola Nel Vigneto – 3 Vinuri Din Valpolicella

141.00 lei 110.00 lei TVA inclus
-22%

Noua linie de vinuri IGT Corvina, Garganega și Rosato Verona este dedicată protejării peisajului, artei construcțiilor cu piatră și biodiversității. Etichetele au fost create în cadrul Concursului Artistic „Peisajul Valpolicella: particularități și detalii”, cea de-a șaptea ediție a proiectului social-educativ La Scuola nel Vigneto.

Grăbiţi-vă ! Oferta se încheie în:

Collezione Scuola nel Vigneto – SET DE TREI VINURI DIN VALPOLICELLA

La Scuola nel Vigneto (Școala din vie) este proiectul social-educațional al Cantinei Valpolicella Negrar și Domini Veneti care promovează cunoașterea tradițiilor de vinificare din Valpolicella sub formă de cursuri, școlarilor, cu toate aspectele istorice și naturalistice, punând atenția pe mediu și valoarea creativității, solidaritate și durabilitate.

ROSATO

sticla de vin veronesse igt la scuola nel vigneto domini veneti rosato_SV-1200x1200px rosato_SV-1200x1200px
ROSATO VERONESE IGT

Vin rosé demisec cu aromă parfumată și florală, gust proaspăt, fructat, de căpșuni și zmeură, ușor acidulat.
Excelent asortat cu pește la grătar și cărnuri albe, dar și la o gustare cu mezeluri și brânzeturi proaspete.

Collezione Scuola nel Vigneto – Rosato Veronese: Excelent asortat cu pește la grătar și cărnuri albe, dar și la o gustare cu mezeluri și brânzeturi proaspete.

GARGANEGA

GARGANEGA VERONA IGT

Strugurii Garganega au o culoare galben-pai la fel ca vinul demisec pe care îl produc. Cu arome de flori și fructe albe, vinul are un gust fin, proaspăt și vesel, armonios, cu nuanțe exotice. Ideal cu aperitive, excelent asortat cu primele feluri vegetariene, sau cu feluri secundare delicate pe bază de pește.

Collezione Scuola nel Vigneto – Garganega Verona: Ideal cu aperitive, excelent asortat cu primele feluri vegetariene sau cu feluri secundare delicate pe bază de pește.

CORVINA

CORVINA VERONA IGT

Vin roșu demisec cu arome de cireșe și delicat, condimentat. Are un gust soft, proaspăt și echilibrat, cu taninuri mătăsoase. Ideal pentru o cină cu prietenii în timp ce savurați paste proaspete asezonate cu legume sau sosuri de carne. Excelent pentru o gustare sau degustări de mezeluri și brânzeturi cu maturare medie.

Collezione Scuola nel Vigneto – Corvina Verona: Excelent pentru o gustare sau degustări de mezeluri și brânzeturi cu maturare medie.
Greutate 3 kg
Colectie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colectia Scuola Nel Vigneto – 3 Vinuri Din Valpolicella”