Pachet De Primăvară – Pinot Grigio & Bardolino

108.20 lei TVA inclus

Am adaptat simbolistica tradițională în acest pachet de vinuri alb și roșu de la Cantina di Negrar și vi-l oferim spre a vă încântă aceasta lună martie și pentru a vă ajuta să împletiți iubirea, cu energia, cu relaxarea și cu placerea degustării unor vinuri special alese pentru momente speciale.

SKU: 1947-2PCK1 Categorii: ,

Pachet de Primăvara – Pinot Grigio delle Venezie și Bardolino Classico

CANTINA DI NEGRAR

Şnurul alb-roşu care însoţeşte astăzi mărţişoarele este, de fapt, Mărţişorul autentic de altădată, cele două fire răsucite neavand ataşate obiecte la începuturile sale.

Fiind simboluri ale renaşterii naturii odată cu venirea primăverii, au rol de talismane, primele mărţişoare fiind şnururi împletite din fire albe şi negre, cele din urmă fiind înlocuite în timp, de cele de culoare roșu, în credinţa populară, roșul protejând de rele şi exprimând iubirea, iar albul semnificând puritatea şi energia.

Firul alb îl reprezentăm cu un vin alb: PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC care provine din podgorii desfășurate pe dealuri bine aerisite, cu sol ușor și variații de temperatură care îi sporesc parfumurile, cu arome de flori albe și note de pere și fructe tropicale, cu o bună structură și o prospețime plăcută.

Iar firul roșu va fi un vin roșu clasic: BARDOLINO DOC CLASSICO, fiind unul dintre cele mai populare produse ale vinificației italiene la nivel internațional, acest vin se remarcă prin ușurința cu care poate fi băut. Nu exagerat la culoare și nici ca structură, are un buchet intens de fructe și satisface ușor și plăcut palatul.

PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC
PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC

PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE DOC provine din podgorii desfășurate pe dealuri bine aerisite, cu sol ușor și variații de temperatură care îi sporesc parfumurile, cu arome de flori albe și note de pere și fructe tropicale, cu o bună structură și o prospețime plăcută.

Simbolistica tradițională transpusă în acest pachet de vinuri alb și roșu, de la Cantina di Negrar. Vi-l oferim spre a vă încânta în aceasta lună martie la mese, ca aperitiv. Se asortează foarte bine cu salate, aperitive cu legume, preparate din pește și carne albă.
BARDOLINO CLASSICO DOC

BARDOLINO DOC CLASSICO, fiind unul dintre cele mai populare produse ale vinificației italiene la nivel internațional, acest vin se remarcă prin ușurința cu care poate fi băut. Nu exagerat la culoare și nici ca structură, are un buchet intens de fructe și satisface ușor și plăcut palatul.

Simbolistica tradițională transpusă în acest pachet de vinuri alb și roșu, de la Cantina di Negrar. Vi-l oferim spre a vă încânta în aceasta lună martie la mese, lângă primul fel dacă acesta esta supă și risotto sau alte mâncăruri ușoare cu carne roșie.
Greutate 2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pachet De Primăvară – Pinot Grigio & Bardolino”