Pachet De Primăvară – Lugana & Bardolino

174.37 lei TVA inclus

Am adaptat simbolistica tradițională în acest pachet de vinuri alb și roșu de la Domini Veneti și vi-l oferim spre a vă încântă aceasta lună martie și pentru a vă ajuta să împletiți iubirea, cu energia, cu relaxarea și cu placerea degustării unor vinuri special alese pentru momente speciale.

SKU: 1947-2PCK3 Categorii: ,

Şnurul alb-roşu care însoţeşte astăzi mărţişoarele este, de fapt, Mărţişorul autentic de altădată, cele două fire răsucite neavand ataşate obiecte la începuturile sale.

Fiind simboluri ale renaşterii naturii odată cu venirea primăverii, au rol de talismane, primele mărţişoare fiind şnururi împletite din fire albe şi negre, cele din urmă fiind înlocuite în timp, de cele de culoare roșu, în credinţa populară, roșul protejând de rele şi exprimând iubirea, iar albul semnificând puritatea şi energia.

Firul alb îl reprezentăm cu un vin alb: LUGANA DOC își ia numele de la zona în care se produce, Lugana, care este situată pe malul sudic al Lacului Garda, împărțit între provinciile Brescia și Verona.

Iar firul roșu va fi un vin roșu clasic: BARDOLINO DOC CLASSICO. Numele acestui vin provine de la poziția geografică a zonei de producție, care este de fapt municipiul Bardolino. Fiind unul dintre cele mai populare produse ale vinificației italiene la nivel internațional, acest vin se remarcă prin ușurința cu care poate fi băut: fară a avea o culoare sau structură excesivă, oferă un buchet intens de fructe și satisface ușor palatul.

LUGANA DOC LUGANA DOC
LUGANA DOC

LUGANA DOC își ia numele de la zona în care se produce, Lugana, care este situată pe malul sudic al Lacului Garda, împărțit între provinciile Brescia și Verona.

Un vin galben pai cu note verzui, are o aroma delicata cu fructe cu pulpa alba si note florale. Gustul său proaspăt îl face vinul perfect de savurat cu preparate din pește și langa prime feluri mediteraneene cu legume.

Simbolistica tradițională transpusă în acest pachet de vinuri alb și roșu, de la Domini Veneti. Vi-l oferim spre a vă încânta în aceasta lună martie la mese ca un excelent aperitiv, acest vin potrivindu-se foarte bine cu preparate din pește – în special cu pește din Lacul Garda – și cu paste mediteraneene cu legume.
BARDOLINO DOC CLASSICO

BARDOLINO DOC CLASSICO. Numele acestui vin provine de la poziția geografică a zonei de producție, care este de fapt municipiul Bardolino. Fiind unul dintre cele mai populare produse ale vinificației italiene la nivel internațional, acest vin se remarcă prin ușurința cu care poate fi băut: fară a avea o culoare sau structură excesivă, oferă un buchet intens de fructe și satisface ușor palatul.

Simbolistica tradițională transpusă în acest pachet de vinuri alb și roșu, de la Domini Veneti. Vi-l oferim spre a vă încânta în aceasta lună martie la mesele cu carne albă pentru un deliciu culinar. Și încearcă-l cu pizza. Da, ai citit bine: cu pizza! De asemenea, se asortează minunat cu risottouri și pastele comandate la pachet cu sosuri ușoare.
Greutate 2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pachet De Primăvară – Lugana & Bardolino”