Pachet De Primăvară – Soave & Il Cedrone

102.84 lei TVA inclus

Am adaptat simbolistica tradițională în acest pachet de vinuri alb și roșu de la Cantina di Negrar și vi-l oferim spre a vă încântă aceasta lună martie și pentru a vă ajuta să împletiți iubirea, cu energia, cu relaxarea și cu placerea degustării unor vinuri special alese pentru momente speciale.

SKU: 1947-2PCK2 Categorii: ,

Pachet de Primăvara – Soave & Il Cedrone

CANTINA DI NEGRAR

Am adaptat simbolistica tradițională în acest pachet de vinuri alb și roșu de la Cantina di Negrar și vi-l oferim spre a vă încânta aceasta lună martie și pentru a vă ajuta să împletiți iubirea, cu energia, cu relaxarea și cu placerea degustării unor vinuri special alese pentru momente speciale.

Şnurul alb-roşu care însoţeşte astăzi mărţişoarele este, de fapt, Mărţişorul autentic de altădată, cele două fire răsucite neavand ataşate obiecte la începuturile sale.

Fiind simboluri ale renaşterii naturii odată cu venirea primăverii, au rol de talismane, primele mărţişoare fiind şnururi împletite din fire albe şi negre, cele din urmă fiind înlocuite în timp, de cele de culoare roșu, în credinţa populară, roșul protejând de rele şi exprimând iubirea, iar albul semnificând puritatea şi energia.

Firul alb îl reprezentăm cu un vin alb: SOAVE DOC CLASSICO. Numele acestui celebru vin vine de la Svevi sau Suavi, unul dintre popoarele care au încercat să cucerească Italia în Evul Mediu. Unii cred că numele de Soave i-a fost dat orașului de către divinul poet Dante pentru calitatea vinului său.

Iar firul roșu va fi un vin roșu clasic: ROSSO VERONESE IGT IL CEDRONE, vinul roșu cu caracter. Un vin concentrat, bogat, ale cărui calități sunt combinate într-un echilibru de stil și plin de plăceri.

SOAVE DOC CLASSICO SOAVE DOC CLASSICO
SOAVE DOC CLASSICO

SOAVE DOC CLASSICO. Numele acestui celebru vin vine de la Svevi sau Suavi, unul dintre popoarele care au încercat să cucerească Italia în Evul Mediu. Unii cred că numele de Soave i-a fost dat orașului de către divinul poet Dante pentru calitatea vinului său.

Simbolistica tradițională transpusă în acest pachet de vinuri alb și roșu, de la Cantina di Negrar. Vi-l oferim spre a vă încânta în aceasta lună martie la mese ca un excelent aperitiv, asortând superb aperitive sau preparate din pește.
ROSSO VERONESE IGT IL CEDRONE

ROSSO VERONESE IGT IL CEDRONE, vinul roșu cu caracter. Un vin concentrat, bogat, ale cărui calități sunt combinate într-un echilibru de stil și plin de plăceri.

Simbolistica tradițională transpusă în acest pachet de vinuri alb și roșu, de la Cantina di Negrar. Vi-l oferim spre a vă încânta în aceasta lună martie la mese, lângă carne roșie la grătar și înăbușită. sau alte mâncăruri cu carne roșie.
Greutate 2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pachet De Primăvară – Soave & Il Cedrone”