Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico Bio 0.75l

314.00 lei TVA inclus

750 ml

Roșu

Sec

18-19°C

Alcool: 16%

Soiuri

Corvina 70%
Corvinone 15%
Rondinella 15%

Vin Rosu Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico Bio este obținut din strugurii Corvina, Corvinone și Rondinella cultivați în criterii de agricultură ecologică în podgoriile situate în văile Negrarului și Fumane. Strugurii sunt în mod tradițional lăsați să se usuce pe rafturi și vinificați în ianuarie.

Fișă Tehnică  Premii Obținute

SKU: 1605BIO Categorii: , ,

Culoare: roșu granat dens și compact. Buchet: mare intensitate si persistenta, cu arome eterice. Note fructate de cireșe în băuturi spirtoase și prune uscate, note florale de flori uscate și o întreagă gamă olfactivă de condimente dulci. Gust: structură și moliciune fermă, cu un contrapunct de taninuri catifelate.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Recoltare: Recoltare: Intre a decada din septembrie si primele zece zile ale lunii octombrie, culese exclusiv manual. Strugurii sunt uscați în uscători mari timp de 120 de zile. Stabilizare: naturală.

ASOCIERI CULINARE

Carne roșie la grătar, fiartă, vânat cu pene și brânzeturi mature.
În mod tradițional,Vin Rosu Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico Bio se potrivește bine cu vânatul, carnea la grătar, carnea înăbușită la cuptor și brânzeturile maturate. Minunat pentru conversația de după masă.

Greutate 1 kg
Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico Bio 0.75l”