Culoare: roșu granat dens și compact. Buchet: mare intensitate si persistenta, cu arome eterice. Note fructate de cireșe în băuturi spirtoase și prune uscate, note florale de flori uscate și o întreagă gamă olfactivă de condimente dulci. Gust: structură și moliciune fermă, cu un contrapunct de taninuri catifelate.
PROCESUL DE PRODUCȚIE
Recoltare: Recoltare: Intre a decada din septembrie si primele zece zile ale lunii octombrie, culese exclusiv manual. Strugurii sunt uscați în uscători mari timp de 120 de zile. Stabilizare: naturală.
ASOCIERI CULINARE
Carne roșie la grătar, fiartă, vânat cu pene și brânzeturi mature.
În mod tradițional,Vin Rosu Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico Bio se potrivește bine cu vânatul, carnea la grătar, carnea înăbușită la cuptor și brânzeturile maturate. Minunat pentru conversația de după masă.
Reviews
There are no reviews yet.