Cantina Di Negrar Valpolicella Ripasso DOC Classico Superiore Bio-Organic 0,75L

137.00 lei TVA inclus

750 ml

Rose

Sec

20°C

Alcool: 11%

Soiuri

Corvina 70%
Corvinone 15%
Rondinella 15%

Vin Rosu Cantina Di Negrar Valpolicella Ripasso DOC Classico Superiore Bio-Organic 0,75L s-a născut pe cele mai înalte dealuri din Valpolicella Classica acest vin autentic care reflectă Valorile, tradiția și sustenabilitatea la baza filozofiei producției de Cantina Valpolicella Negrar.
Buchet: complex, vinos și picant, cu note de fructe roșii.
Gust: armonios, plin și catifelat, cu echilibrul potrivit între taninuri și aciditate

Fișă Tehnică  Premii Obținute

SKU: 1606BIO Categorii: ,
Podgoria:

Situată în inima zonei Valpolicella Classica, în orașul Roselle, pe dealurile Negrar. Altitudine cuprinsă între 250 și 450 de metri deasupra nivelului mării. Expunere în cea mai mare parte sud-estică. Tipul solului: în principal argilos și uneori calcaros. Vie înierbată. Sistem de conducere: Pergolettă veroneză. Vârsta viței de vie: de la 15 ani la 25 de ani. Încărcarea mugurilor pe viță: 18. Densitatea plantării: 3.300 / 3.500 vițe de vie la hectar. Randament pe hectar: 60 hl.

Procesul de productie:

Recoltare: începutul lunii octombrie cu selecție exclusiv manual. Zdrobirea cu desciorchinarea strugurilor. Fermentarea la temperatura de la 25 la 28° C. Macerarea timp de 10 zile. Conservarea în oțel până în februarie. Recenzie despre tescovină de Amarone cu contact timp de 15 zile la o temperatură de 15 ° C. Fermentatie malolactica completa. Îmbătrânirea în
lemn apoi îmbuteliat. Stabilizare: naturală.

Asociere culinară:

Se potrivește foarte bine cu toate tipurile de carne roșie la gratar si la fiert. Excelent cu preparate din tradiția gastronomică veroneză, precum Pastissada de caval, fiert cu Peara și lasagna cu trufe negredel Baldo.Temperatura de servire: 16-18°C.

Greutate 1 kg
Culoare

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cantina Di Negrar Valpolicella Ripasso DOC Classico Superiore Bio-Organic 0,75L”