Vinuri Dionysos

Magazin

Catalog de Branduri

CATALOG DE BRANDURI

DOMINI VENETI

Vinuri emblematice din Valpolicalla Classica

Pământul, vița de vie, soarele. Comportamentul omului față de acestea, cunoașterea și sensibilitatea lui ca păstrător al naturii. Respectul pentru ritmul naturii și combinația ideală a condițiilor climatice și a terroir-ului dau naștere unui nectar roșu sau alb, dulce sau sec, care înnobilează lumea în care trăim.  Vinurile Domìni Veneti sunt o mărturie excelentă în acest sens.

CANTINA DI NEGRAR

Respect pentru tradiția vinificației și reinterpretarea acesteia într-o cheie modernă.

Brandul Cantina di Negrar este sufletul Cramei Cantina Valpolicella Negrar și aduce un omagiu filozofiei producției prin cooperarea producătorilor din zonă. Logo-ul său face referire și la vestigiile istorice ale teritoriului: efigia cu leul Sfântului Marcu care stă în vârful unei coloane în centrul localității Negrar este o mărturie despre măreția Republicii Venețiene din secolul al XVI-lea.

VIVALDI

Vinuri excepționale care au cucerit entuziaști și cunoscători din întreaga lume.

Vivaldi este o uimitoare manifestare a vocației renumitei podgorii italiene Valpolicella. Este o parte a moștenirii locului unde s-au născut vinuri de excepție care au câștigat aprecierea pasionaților și cunoscătorilor din întreaga lume.

AGRICOLA ALBA

Vinuri spumante

Respectarea mediul înconjurător, folosirea sistemului de producție integrată, plivitul mecanic și nu chimic, precum și minimizarea consumului de apă datorită sistemelor de precizie sunt aspecte importante care definesc producția vinurilor Agricola Alba. Terenurile podgoriilor, toate adiacente râurilor, au un pronunțat caracter nisipos și lutos, conferind astfel pământului un amestec bogat care hrănește vița de vie cu nutrienți importanți.