Vinuri Dionysos

Magazin

VIVALDI

VIVALDI

VIVALDI-WINE–brandlogo VIVALDI-WINE–brandlogo
VIVALDI PREMIUM

Vocația unui pământ, Valpolicella, se reflecta în vinurile sale excepționale care au cucerit entuziaști și cunoscători din întreaga lume. Esența acestor dealuri se află în viile din zonă, în vinurile cru și în nenumăratele expresii ale strugurilor. Valpolicella înseamnă diversitatea, bogăția și tradiția unora dintre cele mai dorite și căutate vinuri din lume.

Colecția Vivaldi Premium include Amarone della Valpolicella, Appassimento Rosso Veneto și Valpolicella Ripasso: trei vinuri deosebite pentru momente și oameni speciali. Aceste vinuri vor încânta prin savoarea și aromele lor, și pot reprezenta un cadou elegant, satisfăcând cele mai rafinate gusturi și cele mai prestigioase mese. Vinurile Vivaldi Premium povestesc lumii despre Valpolicella cu o voce modernă și elegantă.

MEDALII & PREMII

VINI VENETI

VIVALDI AMARONE VALPOLICELLA

Amarone Della Valpolicella DOCG este alcătuit cu soiuri de struguri autohtone din zona Valpolicella DOC, precum Corvina, Corvinone și Rondinella. Tehnica de uscare folosită conferă acestui vin eleganța, structura și complexitatea care l-au ridicat în vârful scenei vinului la nivel mondial.


VIVALDI RIPASSO VALPOLICELLA

Vivaldi Ripasso Valpolicella DOC este produs din struguri cultivați în podgorii situate în zona Valpolicella DOC și este obținut prin tehnica de vinificare cunoscută sub numele de „ripasso”, sau dublă fermentație. Este bogat, cald și moale la gust datorită taninurilor catifelate care îi conferă un caracter unic.