CANTINA DI NEGRAR CUSTOZA DOC 0,75L

62.00 lei 56.00 lei TVA inclus
-10%
cantitate cantitate

750 ml

culoare culoare

Alb

gust gust

Sec

frapiera frapiera

10-12°C

alcool alcool

Alcool: 12%

struguri struguri

Soiuri

40% Trebbiano
40% Garganega
20% Fernanda

Mai multe soiuri de struguri albi sunt cultivate în zona de la sud de Lacul Garda: se remarcă soiurile Trebbiano Toscano, Chardonnay, Garganega, Tocai Friulano, Malvasia, Riesling Italico și Cortese Cupajați cu înțelepciune într-un asamblaj perfect , din Trebbiano, Garganega și Fernanda ia naștere Custoza, un vin sec care a fost apreciat în zona Garda încă din secolul al XVI-lea.

Fișă Tehnică

Grăbiţi-vă ! Oferta se încheie în:

CANTINA DI NEGRAR CUSTOZA DOC 0,75L

CARACTERISTICI

Viile: Situate la sud-est de Lacul Garda, la o altitudine cuprinsă între 50 și 100 de metri deasupra nivelului mării. Tipul solului: glaciar de origine morenică. Sistem de susținere: pergolă pe o singură parte și în rânduri. Vârsta viței de vie: de la 15 la 25 de ani. Încărcarea mugurilor pe butaș: de la 8 la 20. Densitatea plantării: 3.000 / 4.000 butași la hectar. Randament pe hectar: 100 hl

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Recoltare: zece zile din mijlocul lui septembrie, cules exclusiv manual. Vinificație: Zdrobirea strugurilor cu dezciorchinare, urmate de presare ușoară în prese pneumatice. Fermentare fără pielițe la temperatură controlată de 14-16 °C, apoi păstrare în rezervoare de inox. Stabilizare: proteică.

NOTE DE DEGUSTARE

Culoare: galben pai cu reflexe verzui. Aromă: flori albe proaspete, ușor aromate. Gust: savuros, delicat, cu corp mediu.

ASOCIERI CULINARE

Pește la grătar și carne albă; excelent ca aperitiv.
Greutate 1 kg
Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CANTINA DI NEGRAR CUSTOZA DOC 0,75L”