Di Negrar Valpolicella DOC Classico Superiore 0.75l

95.00 lei TVA inclus

750 ml

Roșu

Sec

14-15°C

Alcool: 12%

Soiuri

Corvina 60%
Corvinone 20%
Rondinella 20%

Vin Rosu Cantina Di Negrar Valpolicella DOC Classico Superiore concordanță cu cel mai tipic, tradițional profil al Valpolicella: textură bine distribuită, cu o bună relație și contopire între senzațiile aromatice, olfactive și gustative care creează un rezultat sobru, elegant.

Fișă Tehnică  Premii Obținute

SKU: 1967 Categorii: ,
Podgoria:
Situată în inima zonei Valpolicella Classica, în orașul Roselle, pe dealurile Negrar. Altitudine cuprinsă între 250 și 450 de metri deasupra nivelului mării. Expunere în cea mai mare parte sud-estică. Tipul solului: în principal argilos și uneori calcaros. Vie înierbată. Sistem de conducere: Pergolettă veroneză. Vârsta viței de vie: de la 15 ani la 25 de ani. Încărcarea mugurilor pe viță: 18. Densitatea plantării: 3.300 / 3.500 vițe de vie la hectar. Randament pe hectar: 70 hl.
Procesul de productie:
Recoltare: din septembrie până la începutul lunii octombrie, cules exclusiv manual. Zdrobirea cu destularea strugurilor. Temperatura de fermentare de la 25 la 28 ° C. Macerarea timp de zece zile cu stropire programată de trei ori pe zi timp de 20 de minute. Învechire în oțel. Fermentatie malolactica completa. Stabilizare: naturală. Culoare: roșu-rubiniu. Buchet: intens și persistent, cu arome fructate de cireșe și prune, note florale de violete și o notă de picant din piper negru. Gust: proaspăt, fructat, cu un echilibru elegant între structură și corp, armonizat de aciditatea și taninurile perfecte.
Asociere culinară:
Acest vin este de obicei asociat cu mâncăruri tradiționale veronese, cum ar fi lasagna cu iepure și tortelloni cu brânză Monte Veronese. Excelent cu mezeluri.
Greutate 1 kg
Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Di Negrar Valpolicella DOC Classico Superiore 0.75l”