Cantina Di Negrar Valpolicella Ripasso Doc Classico Superiore 0.75L

126.00 lei 107.00 lei TVA inclus
-15%

 

 

cantitate cantitate

750 ml

 

 

culoare culoare

Roșu

 

 

gust gust

Sec

 

 

frapiera frapiera

14-15°C

 

 

alcool alcool

Alcool: 12.5%

 

 

struguri struguri

Soiuri

 

 

Corvina 70%
Corvinone 15%
Rondinella 15%

Vin Rosu Cantina Di Negrar Valpolicella Ripasso Doc Classico Superiore 0.75L este realizat cu struguri cultivați în zona Valpolicella Classico. Stilul său evidențiază cel mai tipic și tradițional profil al Valpolicella: structura sa bine echilibrată și armonia dintre senzațiile aromatice, olfactive și gustative creează un stil inconfundabil de sobrietate și eleganță.

Fișă Tehnică  Premii Obținute

Grăbiţi-vă ! Oferta se încheie în:

Culoare: roșu-rubiniu profund. Buchet: complex, vinos și picant, cu note de fructe roșii. Gust: armonios, plin și catifelat, cu echilibrul potrivit între taninuri și aciditate

Podgoria

Situată în inima zonei Valpolicella Classica, în orașul Roselle, pe dealurile Negrar. Altitudine cuprinsă între 250 și 450 de metri deasupra nivelului mării. Expunere în cea mai mare parte sud-estică. Tipul solului: în principal argilos și uneori calcaros. Vie înierbată. Sistem de conducere: Pergolettă veroneză. Vârsta viței de vie: de la 15 ani la 25 de ani. Încărcarea mugurilor pe viță: 18. Densitatea plantării: 3.300 / 3.500 vițe de vie la hectar. Randament pe hectar: 70 hl.

Procesul de productie:

Recoltare: la începutul lunii octombrie, selectată exclusiv manual. Zdrobirea cu dezciorchinarea strugurilor. Fermentare, maturare în lemn, apoi în oțel, apoi în sticle. Stabilizare: naturală.

Asociere culinară

Se asociază minunat cu toate tipurile de carne roșie, atât la grătar, cât și la cuptor. Excelent cu mâncăruri tradiționale veroneze, cum ar fi Pastissada de caval, lesso con Pearà și lasagnette cu trufe negre de pe Muntele Baldo.
Greutate 1 kg
Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cantina Di Negrar Valpolicella Ripasso Doc Classico Superiore 0.75L”