Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico 0,75L

246.00 lei TVA inclus
cantitate cantitate

750 ml

culoare culoare

Roșu

gust gust

Sec

frapiera frapiera

18-19°C

alcool alcool

Alcool: 15.5%

struguri struguri

Soiuri

Corvina 70%
Corvinone 15%
Rondinella 15%

Vin Rosu Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico 0,75L este obținut din struguri Corvina, Corvinone și Rondinella ccultivați în zona Valpolicella Classico folosind metoda tradițională de uscare în fruttaio sau camere de uscare.

Fișă Tehnică  Premii Obținute

SKU: 1910 Categorii: ,

Culoare: roșu granat dens și compact.
Buchet: intensitate și persistență mare, cu arome eterice. Note fructate de cireșe în băuturi spirtoase și prune uscate, note florale de flori uscate și o întreagă gamă olfactivă de condimente dulci.
Gust: structură și moliciune fermă, cu un contrapunct de taninuri catifelate.

Podgoria:

Situată în inima zonei Valpolicella Classica la o altitudine cuprinsă între 150 și 450 de metri deasupra nivelului mării, cu expunere sud-estică și terenuri de diferite compoziții. Văță de vie înierbată. Sistem de conducere: pergoletta dublă. Vârsta de producție a viței de vie: 20-25 ani. Încărcarea mugurilor pe viță: 18/24 Densitatea plantării: 3.300 / 3.500 vițe de vie la hectar. Randament pe hectar: 44 hl.

Procesul de productie:

Recoltare: între a doua decadă din septembrie și primele zece zile din octombrie, exclusiv cules manual. Strugurii sunt uscați în camere mari de uscare timp de 120 de zile. Zdrobirea cu dezciorchinarea strugurilor. Fermentare, maturare în lemn, apoi în sticle. Stabilizare: naturală.

Asociere culinară:

Toate tipurile de carne roșie la grătar și cuptor și brânzeturi maturate.

Greutate 1 kg
Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cantina Di Negrar Amarone Della Valpolicella DOCG Classico 0,75L”