Colectia Vivaldi Premium Line – 3 Vinuri Din Valpolicella

498.00 lei 423.00 lei TVA inclus
-15%

Colectia Vivaldi Premium Line, trei vinuri grozave pentru momente speciale și oameni deosebiți: Amarone, Ripasso și Appassimento.

Aceste vinuri vor încânta cu parfumurile și aromele lor, fiind cele mai de preț dintre cadouri, împodobind cele mai de admirat mese și răsfățând cele mai rafinate gusturi. Vinurile Vivaldi Premium Line vorbesc despre lumea vinurilor Valpolicella într-o notă modernă și elegantă.

Grăbiţi-vă ! Oferta se încheie în:

Collezione Vivaldi Premium Line – SET DE TREI VINURI DIN VALPOLICELLA

Collezione Vivaldi Premium Line, trei vinuri grozave pentru momente speciale și oameni deosebiți: Amarone, Ripasso și Appassimento.

Vocația unui pământ, Valpolicella, și vinurile sale excepționale au cucerit entuziaști și cunoscători din întreaga lume. Esența acestor dealuri se află în podgoriile care le îmbogățesc, în miile de expresii ale strugurilor săi, toate strânse în vinurile acestei regiuni, dar mai ales în CRU- uri . Valpolicella înseamnă diversitate, bogăție și tradiție a unora dintre cele mai dorite și căutate vinuri din lume.

Create cu soiuri de struguri autohtone zonei Valpolicella DOC precum Corvina, Corvinone și Rondinella, aceste vinuri vor încânta cu parfumurile și aromele lor, fiind cele mai de preț dintre cadouri, împodobind cele mai de admirat mese și răsfățând cele mai rafinate gusturi. Tehnica de uscare a strugurilor folosită, conferă acestui vin eleganța, structura și complexitatea care l-au ridicat în topul scenei vinului la nivel mondial.

Vinurile Vivaldi Premium vorbesc despre lumea vinurilor Valpolicella într-o notă modernă și elegantă. Moderne, niciodată previzibile și capabile să se adapteze fiecărei situații formale și informale, vinurile Veneto completează perfect fiecare zi cu o combinație unică de accesibilitate, calitate și stil.

Întreaga linie Vivaldi Premium Line așteaptă să fie descoperită, fiind alcătuită din produse de o finețe incontestabilă, obținute cu un anume “savoir-faire”, inventivitate, și, în special, cu ingrediente esențiale pentru a interpreta acest terroir în toată diversitatea sa.

APPASSIMENTO

APPASSIMENTOROSSO VENETO IGTPASSITO APPASSIMENTOROSSO VENETO IGTPASSITO APPASSIMENTOROSSO VENETO IGTPASSITO
APPASSIMENTO ROSSO VENETO IGT PASSITO

O mulțime de fructe uscate, aromă de soc , mure, o notă ușoară de stafide, dar și de condimente, vin în prim-planul acestui vin appassimento, făcut din struguri uscați după recoltare.
Pentru a contrabalansa tapiseria fastuoasă a fructelor albastre exuberante, există și aciditatea necesară acestui vin, taninurile ferme ajutând, de asemenea, să atragă toate componentele într-o imagine colorată, dar organizată. Finalul este lung, cu o notă dulceagă. Un vin de băut acum!

RIPASSO

    VALPOLICELLA RIPASSO DOC CALSSICO   

Ripasso provine din struguri cultivați în Valpolicella Classica. Stilul său subliniază cel mai tipic și tradițional profil al zonei Valpolicella: textura bine distribuită a structurii și armonia dintre senzațiile aromatice, olfactive și gustative creează un stil inconfundabil de sobrietate și eleganță.
Notele de fructe de pădure uscate, nuci, lemn dulce roșu și caracterul de pământ ușor ars sunt cărțile de vizită aici. Rotund și fructat, dar cu o linie solidă de aciditate și taninuri medii amestecate pentru a unifica. Un vin de băut acum!

AMARONE

AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO DOCG
Stilul subliniază profilul tipic și tradițional Valpolicella: o structură armonică bine distribuită a aromei, mirosului și gustului, creând un stil unic de simplitate și eleganță. Un roșu copt, intens și persistent, aromat, cu fructe de pădure uscate, fructat cu note de cireșe și prune uscate, flori uscate și condimente, gust și arome de zmeură și ciocolată neagră. Corp mediu spre plin și foarte neted, cu taninuri catifelate frumos echilibrate. Un final aromat. Un vin cu potențial mare de învechire, dar numai bun de băut!
Colectie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colectia Vivaldi Premium Line – 3 Vinuri Din Valpolicella”