Colectia Il Viaggio di Ulisse – 3 Vinuri Din Valpolicella

196.00 lei TVA inclus

Colectia Il Viaggio di Ulisse este interpretarea plină de viață și creativă a lui Hitchcock Michalski, proprietarul unui faimos studio de grafică din Africa de Sud, și întruchipează simbolurile călătoriei lui Ulise. A fost selectat în 2017 în cadrul concursului Internațional Wine Mythology Label, organizat de companie.

S-a hotărât crearea unei colecții de trei vinuri IGT: Appassimento, Garganega și Corvina, ca o călătorie printre tradițiile unei companii care a privit întotdeauna spre viitor. Sticla Appassimento, un vin exemplu unic prin metoda de procesare a strugurilor în Valpolicella, este acoperită cu această mică operă de artă, și a fost primită pe piața vinurilor ca o favoare, atât de mare încât primul lot s-a epuizat în câteva zile.

APPASSIMENTO

vin appassimento appassimento appassimento
APPASSIMENTO ROSSO VENETO IGT PASSITO

Collezione Il Viaggio di Ulisse – Appassimento este produs din soiuri autohtone de struguri roșii. În urma unui proces de amestecare amănunțit și riguros, atât metoda appassimento, cât și alte metode tradiționale sunt combinate în producerea acestui vin roșu fin.

Culoare: roșu rubiniu cu note de granat. Parfum: condimentat cu note de vanilie și cireșe. Aromă: plin și rotund, cu taninuri moi și un final lung însoțit de note condimentate.

CORVINA

CORVINA VERONA IGT

Collezione Il Viaggio di Ulisse – Corvina este produs din regina strugurilor roșii Veronezi, al cărui nume, tipic pentru Valpolicella, îl poartă.

Culoare: roșu rubiniu cu reflexe granat. Buchet: picant, cu note de vanilie și note de cireșe și cireșe negre. Gust: moale și rotund, cu taninuri dulci care se îmbină bine cu textura vinului. Finalul este lung, finalizat cu tonuri picante.

GARGANEGA

GARGANEGA VERONA IGT

Garganega este regina soiurilor de struguri albi veronezi, tipici zonei Soave.

Culoare: galben pai cu reflexe verzui. Buchet: fin, cu note delicate de fructe albe, usor florale. Gust: cu corp mediu, armonios, proaspăt, îmbinând prospețimea cu o notă finală de migdale amare, tipică soiului de struguri Garganega.
Greutate 3 kg
Colectie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colectia Il Viaggio di Ulisse – 3 Vinuri Din Valpolicella”