DOMINI VENETI COLECTIA PRUVINIANO GIFT BOX 3×0,75L VIN ROSU

1,055.00 lei TVA inclus

Colecția Pruviniano a fost creată pentru a pune în valoare vinurile realizate cu struguri crescuți în valea Marano, în zona Valpolicella Classica. De fapt, teritoriile incluse în zona Marano au fost numite „Pruviniano” până în 1177.

SKU: 1947 Categorii: , ,
Colecția Pruviniano a fost creată pentru a pune în valoare vinurile realizate cu struguri crescuți în valea Marano, în zona Valpolicella Classica. De fapt, teritoriile incluse în zona Marano au fost numite „Pruviniano” până în 1177.
DV-amarone-classico-PRUVINIANO_1200x1200_alb
AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOCG CLASSICO

O mulțime de fructe uscate, aromă de soc , mure, o notă ușoară de stafide, dar și de condimente, vin în prim-planul acestui vin appassimento, făcut din struguri uscați după recoltare.
Pentru a contrabalansa tapiseria fastuoasă a fructelor albastre exuberante, există și aciditatea necesară acestui vin, taninurile ferme ajutând, de asemenea, să atragă toate componentele într-o imagine colorată, dar organizată. Finalul este lung, cu o notă dulceagă. Un vin de băut acum!

VALPOLICELLA DOC CLASSICO SUPERIORE

Ripasso provine din struguri cultivați în Valpolicella Classica. Stilul său subliniază cel mai tipic și tradițional profil al zonei Valpolicella: textura bine distribuită a structurii și armonia dintre senzațiile aromatice, olfactive și gustative creează un stil inconfundabil de sobrietate și eleganță.
Notele de fructe de pădure uscate, nuci, lemn dulce roșu și caracterul de pământ ușor ars sunt cărțile de vizită aici. Rotund și fructat, dar cu o linie solidă de aciditate și taninuri medii amestecate pentru a unifica. Un vin de băut acum!

VALPOLICELLA RIPASSO DOC CLASSICO SUPERIORE
Stilul subliniază profilul tipic și tradițional Valpolicella: o structură armonică bine distribuită a aromei, mirosului și gustului, creând un stil unic de simplitate și eleganță. Un roșu copt, intens și persistent, aromat, cu fructe de pădure uscate, fructat cu note de cireșe și prune uscate, flori uscate și condimente, gust și arome de zmeură și ciocolată neagră. Corp mediu spre plin și foarte neted, cu taninuri catifelate frumos echilibrate. Un final aromat. Un vin cu potențial mare de învechire, dar numai bun de băut!
Colectie

Culoare

Tip

VOLUM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOMINI VENETI COLECTIA PRUVINIANO GIFT BOX 3×0,75L VIN ROSU”