Colectia Pruviniano – 5 Vinuri Din Valpolicella

974.00 lei TVA inclus

Collezione Pruviniano – Colecția Pruviniano a fost creată cu scopul precis de a pune în valoare pământul văii Marano și proprietățile sale inimitabile, ca una dintre zonele de producție din limitele zonei Valpolicella Classica (Negrar, Verona). De fapt, aceste teritorii s-au numit Pruviniano până în anul 1177.

Collezione Pruviniano – SET DE CINCI VINURI DIN VALPOLICELLA

Domini Veneti își continuă călătoria de descoperire și caracterizare a terenurilor cu această nouă interpretare a Amarone, Ripasso, Valpolicella Superiore, Appassimento Rosso Veneto și Lugana.

Collezione Pruviniano – Colecția Pruviniano a fost creată cu scopul precis de a pune în valoare pământul văii Marano și proprietățile sale inimitabile, ca una dintre zonele de producție din limitele zonei Valpolicella Classica (Negrar, Verona). De fapt, aceste teritorii s-au numit Pruviniano până în anul 1177.

Colecția Domini Veneti Pruviniano include și spune povestea a cinci sticle, continuându-și călătoria de descoperire și caracterizare a terroir-urilor cu această nouă interpretare a Amarone, Ripasso, Valpolicella Superiore, Appassimento Rosso Veneto  și Lugana. Profilul rezultat este de o eleganță subtilă, cu un mare potențial pentru învechire.

Domini-amarone
AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOCG CLASSICO

Collezione Pruviniano – Amarone della Valpolicella DOCG Classico este un vin sec roșu granat, cu o culoare densă, incredibil de intens și cu o aromă fructată.

Are structură și moliciune grozave la gust, cu un retrogust de fructe prăjite, uscate. Se asortează perfect cu vânatul, carnea la grătar, preparată înăbușit sau rasol și brânzeturi maturate. Minunat atribut pentru conversația de după masă.
VALPOLICELLA DOC CLASSICO SUPERIORE

Excelent lângă primul fel tradițional veronez, dar și lângă mezeluri. Fără îndoială, un Valpolicella Superiore autentic, care bucură simțurile cu aroma sa fructată de cireșe și coacăze, cu note florale de violetă și note condimentate de piper, nucșoară și ghimbir. Aroma sa este proaspătă, vie și persistentă datorită echilibrului potrivit și taninurilor fine.

Collezione Pruviniano Valpolicella DOC Classico Superiore este un vin roșu sec, cu o eleganță subtilă și o notă picantă care își reflectă originea din văile Marano ale zonei Valpolicella Classico.
VALPOLICELLA RIPASSO DOC CLASSICO SUPERIORE

Collezione Pruviniano Valpolicella Ripasso DOC Classico Superiore are o culoare roșie rubinie îmbucurătoare și o aromă fină și fructată.

La gust este cald, corpolent, persistent, cu taninuri vioaie și un postgust de fructe uscate, nuci și migdale prăjite. Ideal cu carne roșie, atât la grătar, cât și înăbușită sau rasol. Oferiți-l oaspeților dvs. la 16 – 18 °C.
APPASSIMENTO ROSSO VENETO IGT PASSITO

Collezione Pruviniano Appassimento IGT este rezultatul0 întâlnirii dintre strugurii roșii autohtoni și metoda tradițională, profilul acestui vin fiind elegant și cu un bun potențial de învechire. Asta îl face protagonist al regiunii în care s-a născut.

Un companion bun pentru preparatele din carne și brânzeturile maturate. Se servește la o temperatură de 16-18 °C.
LUGANA DOC

Collezione Pruviniano Lugana DOC întruchipează proprietățile și elementele distinctive care reprezintă cel mai bine microclimatul și caracteristicile minerale ale solului în care sunt cultivați strugurii acestuia.

Culoare: galben pai inchis cu nuante verzi. Parfum: fin, cu note delicate de piersică albă, usor floral. Aromă: corp mediu, armonios, proaspăt și mineral.
Greutate 5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colectia Pruviniano – 5 Vinuri Din Valpolicella”